Het Ludgersymposium – vrijdag 22 oktober 2021

De aanmeldingen voor het Ludgersymposium in het Ludgercollege in Doetinchem komen binnen; we zijn er blij mee. In deze Nieuwsbrief vragen wij uw aandacht voor noodzakelijke coronamaatregelen.

Het symposium moet voor elke deelnemer veilig verlopen. Wij sluiten ons aan bij de maatregelen die de overheid voor bijeenkomsten als deze voorschrijft. Alleen zij die volledig zijn gevaccineerd of een recente negatieve coronatest kunnen tonen, hebben toegang. Wij hanteren de regel van anderhalve meter onderlinge afstand tussen de aanwezigen in de aula, waar het symposium plaatsvindt en zorgen voor een goede ventilatie. De anderhalve meternorm beperkt het aantal bezoekers tot ongeveer tachtig.

Beperkende maatregelen zijn ronduit vervelend maar het gaat om de veiligheid die ze brengen. Ander goed nieuws is dat de dag compleet verzorgd is: koffie/thee, andere drank en een lunch worden u gratis aangeboden. Alle aandacht kan uitgaan naar een boeiend symposium.

Op de website vindt u het enigszins aangepaste programma. Wij nodigen u van harte uit; er is nog ruimte voor aanmelding.

Met hartelijke groet, namens de Stichting Ludgerkring,

Gerard Bomers, voorzitter Ludgerkring